
Κατά τη διάρκεια της οινοποίησης, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση του αρωματικού δυναμικού των σταφυλιών, χρησιμοποιώντας ποικίλα αντιοξειδωτικά μέσα. Οι αρωματικές νότες από λίτσι και κυδώνι του Gewürztraminer αναμετρώνται με τα χαρακτηριστικά πυρηνόκαρπα φρούτα της Μαλαγουζιάς, δημιουργώντας ένα σύνθετο και ισορροπημένο αρωματικό προφίλ. Το νεύρο της Μαλαγουζιάς προσθέτει φρεσκάδα και δομή, εξισορροπώντας τη ζεστασιά της διεθνούς ποικιλίας. Στην επίγευση, οι φρουτώδεις νότες αφήνουν χώρο σε διακριτικές, πιπεράτες πτυχές, ολοκληρώνοντας μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Υποκίτρινο χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Η μύτη είναι εκρηκτικός συνδυασμός νυχτολούλουδου, τριαντάφυλλου και πυρηνόκαρπων φρούτων. Στο στόμα διακρίνεται για τη δροσιστική του επίθεση, με την άρτια ισορροπία αλκοόλης και οξύτητας να χτίζει μια τραγανή δομή. Τα αρώματα της μύτης συναντώνται και στην αρωματική επιστροφή, μόνο που εκεί πλαισιώνονται από νύξεις ροζ πιπεριού